låt varje ögonblick räknas

Låt varje ögonblick räknas..
en blogg om kärlek, panikångest och depression,
blandat med bilder, familj och en del scrapbooking

tisdag 21 juni 2011

ett litet paket..

ni vet hur det är, alltid roligt med paket, stora som små...
antingen du vet att du ska få dem eller inte, så blir man alltid lite extra upprymd..
och idag kom ett litet paket som jag egentligen inte hade väntat mig att få så snabbt, då det kom ifrån USA, men i morse ringde de på dörren..

egentligen kom det redan igår, men då jag låg med hörlurar i sängen och försökte slappna av hörde jag dem inte, utan det låg en liten lapp i brevlådan att de hade varit här...

så i morse inga hörlurar, utan upp mycket tidigare än jag brukar för jag visste inte när de skulle komma, och hade precis satt mig vid bordet när de ringde på..

någon som har börjat bli lite nyfiken än..
men jag tänker hålla lite på det, tills jag har berättat lite mer omkring denna snygga och praktiska lilla pryl, som inte är mycket större än min iphone...

hmm...
och nu suckar någon, ja ja en ny pryl till telefonen..
och visst var det så, och naturligtvis ville jag köpa ett snyggt fodral till den, som jag även kan använda som plånbok, då det är det enda man i stort sett behöver när man går ut..

hittade ett på applestore naturligtvis, och hur dyrt var inte det i skinn och allt, men jag hade himla svårt att släppa det, och tänkte att jag faktiskt kunde kolla upp de som tillverkade den och genast blev det mycket billigare, ett fynd om man så vill..

och då jag kände att jag inte ville lägga alla mina födelsedagspengar på mediciner tänkte jag, efter viss övertalning från min man naturligtvis, för jag hade ångest när jag väl hade beställt den, att detta är till mig och bara mig, ibland behöver man få skämma bort sig..

och vänta bara tills ni får se min andra lilla överraskning till mig själv, men den dröjer några dagar till.. och även där en aning ångest, men mannen tycker av någon anledning att jag har förtjänat detta

och ja nu kommer bilden på plånboken och håll med om att den är urläcker...

1 kommentar:

  1. Låter hur bra och kul som helst! Såg dock ingen bild men vill ha:))))
    Du måste visa mig!
    Det finns ingen mer än du som är värd presenter just nu så glöm det där med ångest, allt är du värd!

    SvaraRadera